آنتی‌اکسیدان موجود در قارچ

آنتی‌اکسیدان (به انگلیسی Antioxidant)
آنتی‌اکسیدان‌ها به سلول‌های بدن کمک می‌کنند تا در برابر عوامل استرس‌زایی شامل سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی و نیز جلوگیری از مختل شدن دستگاه عصبی شامل پارکینسون و آلزایمر پایداری کنند.

آنتی‌اکسیدان یا پاداکسنده شامل تعدادی از مولکول‌ها ازجمله ویتامین ث، ویتامین ای، بتاکاروتن، اسیدفولیک و بسیاری از رنگ‌دانه‌های گیاهی می‌شود.

آنتی‌اکسیدان‌ها به سلول‌های بدن کمک می‌کنند تا در برابر عوامل استرس‌زایی شامل سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی و نیز جلوگیری از مختل شدن دستگاه عصبی شامل پارکینسون و آلزایمر پایداری کنند.

ترکیبات غذایی حیاتی در قارچ شامل سلنیوم، ویتامین دی، گلوتاتیون و ارگوتیونین هستند. تمامی 4 ریزمغذی فوق دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی می باشند.

آنتی‌اکسیدان‌های فراوانی با ترکیبات شیمیایی بسیار مختلف در گیاهان وجود دارد. قارچ دارای مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان ارگوتیونین که یک آنتی‌اکسیدان با عملکرد بسیار قوی است، می‌باشد که از خسارت وارد بر DNA جلوگیری می‌کند.

محققین همچنین به این نتیجه رسیده‌اند که مقدار این ماده در چند عدد قارچ 4 برابر بیشتر از آنتی‌اکسیدان موجود در مرغ و جگر است، ضمن اینکه در برابر حرارت بسیار مقاوم می‌باشد و در اثر پختن از بین نمیرود.

قارچ های خوراکی تمام 9 اسید آمینه لازم برای بدن را دارا هستند. 

ارسال نظر

نام *

ایمیل *